BLACK Curaçao nieuwe partner van OBI4wan

black-curacao-nieuwe-partner-van-obi4wan-2

Met trots presenteren we onze nieuwe samenwerking met BLACK Curaçao, partner van OBI4wan voor de Caribbean. Emeli Colen en Sharizelle Schoop zetten zich in om bedrijven in het Caribisch gebied bewust te maken van de toegevoegde waarde van social media en webcare voor bedrijven.

De missie van BLACK Curacao

Oprichter Emeli heeft met BLACK Curaçao een duidelijke missie: professionele ondersteuning op maat door middel van virtuele assistentie. Een virtueel assistent (VA) is een office professional die ondernemers op virtuele basis ondersteunt. BLACK biedt VA’s aan die ondernemers proactief ondersteunen op secretarieel-, administratief- en (online) marketing gebied. Sinds 1 januari 2016 kan BLACK haar klanten door de inzet van OBI4wan nog beter van dienst zijn op het gebied van social media en marketing.

Als virtual assistants nemen Emeli en Sharizelle bedrijven aan de hand mee en laten zij onder andere de toegevoegde waarde van social media voor organisaties zien. Daarnaast is BLACK de officiële Getting Things Done (GTD) partner van meereffect voor de Nederlandse Antillen. Emeli is als productiviteitscoach op Curaçao de officiële GTD trainer voor de Nederlandse Antillen.

Kennisuitwisseling voor een optimale samenwerking

OBI4wan directeur Alexander de Ruiter was in april aanwezig op Curaçao en gaf daar onlangs nog een presentatie voor CHATA, een toonaangevende hospitality organisatie op Curaçao, over het zakelijk gebruik van social media en de toegevoegde waarde van webcare. Omgekeerd was Sharizelle Schoop een week in Nederland om alle ‘ins and outs’ van OBI4wan te leren.

Tijdens haar verblijf in Nederland, het thuisland dat zij een jaar geleden verliet voor een toekomst  in haar geboorteland Curaçao, liep Sharizelle mee met alle afdelingen van OBI4wan. “De Jedi’s van OBI4wan hebben stuk voor stuk hun eigen expertise. Dit zie je ook terug in de tool.” Een week lang optrekken met de Jedi’s zorgde voor veel nieuwe inzichten, waarmee ze op Curaçao aan de slag kan.

De dames zitten niet stil. De komende tijd gaat BLACK zich voornamelijk richten op de bewustwording van zakelijk gebruik van social media en de toegevoegde waarde hiervan binnen het Caribisch gebied.

Recommended Posts